Om

Målet med SCAJOs kurser är att du ska bli säkrare i din roll som skribent.  Nu vill jag dela med mig av min erfarenhet från 35 års skrivande till dig som vill utveckla dig och ta nästa steg som skribent.

Copywriter och författare

Ta chansen att dyka lite djupare in i vad det är som gör en text intressant! Jag som leder skrivarkurserna heter Sussi Calås-Jonsson och arbetar som copywriter i eget företag, SCAJO (Sussi Calås-Jonsson AB), i Norrköping. Efter att ha skrivit som copywriter och kommunikatör i drygt 35 år, har jag samlat på mig många bra knep för att få flyt i en text.  Sedan 2010 är jag egen företagare och innan dess var jag  Informations- och PR-chef på Stadium. Jag har också varit Kommunikationschef på Lärande i Sverige AB.

När jag slutade på Stadium tyckte jag det var dags att berätta Stadiumbrödernas historia för en extern publik. Boken ”Varje dag är en ny match. Berättelsen om Stadiumbröderna” blev min debut som författare.   Efter det har jag gett ut två barnböcker, "Äntligen fred i Fredlösa" och "Hotet mot Trådlösa". Alla böckerna finns i min webbshop och barnböckerna finns även i nätbokhandeln och i en del fysiska boklådor. Med mina barnböcker vill jag inspirera till en fredligare värld.

Jag hoppas att vi får möjlighet att ses här online!  Du kan läsa mer om mitt företag här!

Har du frågor?

Skicka ett mail till mig så svarar jag så snart jag kan.

Sussi Calås-Jonsson