Skriv som en copywriter!

Skriv bättre texter på jobbet, på webben, i trycksaker eller var du brukar skriva. Här får du verktygen för att ta dina texter till en ny nivå!

Utveckla ditt skrivande i din egen takt

Villl du få mer struktur på dina texter? Har du lätt för att upprepa dig? Blir texterna för långa? Är det svårt att få fram det viktigaste? Eller vill du bara få bättre flyt? I den här kursen tar jag dig igenom skrivprocessen steg för steg, så att du ska känna dig säkrare på din förmåga och kunna skriva för att nå ända fram. Kursen är en komprimerad version av "Skriv och nå fram!" och lämpar sig för dig som vill jobba mer självständigt. Du kommer att kunna skriva som en copywriter. Kort och koncist när det behövs. Eller längre texter där du får med dig läsaren hela vägen. Och får den att agera.  Kursen passar för dig som är kommunikatör, webbredaktör eller har annan roll där du skriver mycket i jobbet. I kursen finns en mängd övningar och uppdrag du ska göra och du får även feedback på tre valfria texter samt 1/2 timmes coaching av mig.

Jag vill att du ska lyckas!

Jag vet hur stressigt det kan vara när allt ska hända på en gång och alla vill att just deras budskap ska synas mest. Efter 35 år som professionell skribent  har jag nog gjort och sett det mesta i mitt yrke. Nu vill jag dela med mig till dig som skriver mycket i jobbet, men som känner att du behöver bli inspirerad och utveckla dig som skribent. 

Vem är då jag som håller i kursen? Här kan du läsa mer om mig och min yrkesbana samt tre böcker som jag har gett ut.


Det här ingår:

Hela kursen handlar förstås om vad det är som gör att en text når fram. I varje kursavsnitt får du uppdrag att göra till nästa gång och du får även feedback på tre valfria uppdragstexter. Meningen är att du ska få träna mycket. Sedan har du tillgång till kursmaterialet i 6 månader. Du har också en halvtimmes coachingtid med mig. Bra tillfälle att gå igenom och diskutera dina texter. Dessutom får du många bra tips och en del bonusmaterial. 

"Skriv som en copywriter" är en kortare version av kursen "Skriv och nå fram! Premium." I denna kurs går vi lite mer rakt på själva skrivandet medan vi i Premium-kursen även jobbar mer med tekniker och förberedelser du har när du ska skriva. I Premiumkursen får du också feedback på alla texter samt en och en halv timmes coaching av mig.

Här nedan ser du kursinnehållet i stora drag:

Hur gör vi en text intressant? Och hur når vi rätt person?
Att göra en text intressant går som en röd tråd genom hela kursen. Målgrupp och research är också viktiga pusselbitar här.  Vi ska ju nå fram till rätt mottagare och vi behöver veta vilka de är.

Bli kompis med det språkliga
Ett avsnitt handlar om att bli kompis med det språkliga och hur vi undviker de värsta språkmissarna. Heter det till dess eller tills dess och hur ska man tänka när det gäller de och dem? Det och mycket mer kommer vi att ta upp.

Skriv, skriv skriv
Sedan handlar det naturligtvis om hur vi startar själva skrivandet, hur vi skriver och hur vi anpassar till olika kanaler. Vilka frågor vill vi ha svar på för att texten ska bli så bra som möjligt? Vad ska komma först och vad kommer sen?

Redigera, strukturera och publicera
Men en text är inte klar förrän den har fått lite putsning.  Vi tränar på att redigera och strukturera, använder oss av "vägskyltar" för att göra texten tydligare och till slut är det dags för publicering.

Verktyg som gör jobbet enklare

Om du känner att det här är rätt för dig så kommer jag att ge dig en mängd bra verktyg som du kan använda i ditt dagliga jobb. Verktyg som gör jobbet både roligare och enklare. Så ge dig själv den här investeringen i en säkrare och bättre skribent!

Är du osäker på om det är rätt för dig? Boka ett onlinesamtal med mig!

Låter det här intressant men du är osäker på om kursen är vad du behöver? För att bli klar över det erbjuder jag dig ett 20-minuterssamtal online utan kostnad eller förpliktelser. Där du kan ställa dina frågor och jag kan berätta mer om kursen. Utifrån det kan du sedan bestämma hur du vill göra. Skriv bara i meddelanderutan att du vill boka ett samtal, så hör jag av mig med förslag på tider.


Kom igång direkt!

Skriv som en copywriter

2990 SEK
 • Skriv bättre texter på jobbet, på webben, i trycksaker eller var du brukar skriva. Här tar du dina texter till nästa nivå!

  • 32 lektioner som tar ditt skrivande till en ny nivå
  • 13 skrivuppdrag och 5 övningar
  • Feedback på 3 valfria texter
  • 1/2-timmes coachingtid
  • Tillgång till kursen i 6 månader
Boka nu!

Brukar du få skrivkramp?
Ladda ner mina 10 gratis-tips som hjälper dig komma igång!

 ”Vi fick en specialanpassad kurs för vår verksamhet, där våra rekryterare och konsultchefer skriver många presentationer, annonstexter och mail. För oss var det värdefullt att få en gemensam grund för hur vi ska formulera oss och vilka fallgropar vi ska undvika. Sussi gav oss en hel del nya tankar och infallsvinklar som vi tar med oss i vårt fortsatta arbete.”

Martin Fredriksson
Regional Manager, Centric IT

  "Jag har anlitat Sussi som copywriter i flera år. Nu har jag fått ta del av hennes kompetens när jag gick skrivarkursen. Jag fick mängder med matnyttiga tips och användbara checklistor som underlättar min arbetsvardag. Dessutom gav Sussi bra och konstruktiv feedback på mina övningsuppdrag som gör att jag har möjlighet att förbättra mina texter."

Carina Forster Dejin
VD, Anfang Design & Kommunikation

 "Sussi har en förmåga utöver det vanliga att tolka händelser och olika skeenden som hon beskriver med en inlevelse och förståelse. Hon använder ett språk som är enkelt att förstå utan att det blir torftigt. Hennes intresse för entreprenörskap och förmåga att berätta företagshistorier gör henne till en utmärkt storyteller och hon har ett stort engagemang i det hon gör. Jag anlitar mer än gärna Sussi när jag har behov." 

Marie Fridström
Tidigare HR-chef på StadiumHar du frågor? Välkommen att kontakta mig!
Fyll i dina uppgifter när nedanför så hör jag av mig så fort jag kan.